Links

Yoga

www.yogaspecial.nl
Magazine Yoga over gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. Van de makers van Psychologie Magazine. Yoga betekent letterlijk eenheid en vereniging. Harmonie van lichaam en geest. Yoga verenigt en inspireert. Van levensfilosofietot beauty. Van reizen tot gezondheid. Van wijsheid tot shopping en interieur en voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga, gezondheid, spiritualiteit en lifestyle.

www.yoga.startpagina.nl
Startpagina voor Yoga. Informatie over yogalessen door heel Nederland. Hier vindt u alle goede Yoga-webpagina's.

www.thevillas.net/yoga.html
Een yogaparadijs op aarde….

Running

www.voorkomblessures.nl
Voorkom blessures met gezond verstand en via dit platform. Wilfried de Jong ‘behandelt’ sporters en geeft 3-dimensionale kijkjes in het lichaam. Een ander belangrijk onderdeel van de site is het testen van je kennis. Je ziet hoeveel risico je loopt en hoe je de kans op een blessure kunt verkleinen. Na het maken van de test krijg je advies op maat, zodat je kunt voorkomen dat je lang buitenspel staat vanwege een vervelende blessure.

Lifestyle

www.debeterewereld.nl
De Betere Wereld laat consumenten zien dat genieten en het maken van bewuste keuzes prima samengaan om meer draagvlak te creëren voor een betere wereld. Een informatief, actueel en inspirerend platform voor iedereen die een stap in de goede richting wil zetten, zonder daarbij alles te hoeven inleveren.

www.baanfit.nl

naar boven